Jaha, så va d dax igen.

Ja så var det dax för en ny blogg igen då. Tyckte den andra va förlegad nu. Så den är insatt i arkivet över förbrukade saker.

Så hur ska vi börja nu? Är den stora frågan. Hänt en hel del sen jag var i bloggträsket sist.
Men för att sammanfatta vad som hänt lite snabbt. Så lever jag i ett samboförhållande nu. Är stolt 3-barnsfar nuförtiden oxå.

Mini blir 1 månad i dag. Det har gått fort nu. För en månad sen satt man på US me sin lidande sambo. Vi som "bara" åkte in för att hon skulle få smärtstillande och några tabletter så hon kunde sova iome att hon ej kunnat sova så bra de sista månaderna. Pga sin graviditet.
Men så helt plötsligt gick vattnet och några timmar senare var jag en stolt 3-barnfar. 3 veckor förtidigt.

Så nu gäller det att hinna med allt hemma så som sköta det nya lilla livet, komma ihåg de andra två vildarna. Lätt att de kommer i skymmundan annars. Men vi gör så gott vi kan för att de oxå ska synas och involverar dem oxå i allt nytt här hemmekring.

Samtidigt gäller det att allt funkar med mitt nya jobb oxå. Varit där i snart 2 månader. Med avbrott för min obligatoriska 10-dagars pappaledighet. Som försvann lika snabbt som lönen gör.
Trivs toppen bra där, trots att det är nattarbete jag har. Ända felet är att de nu vill att jag ska utöka mina arbetsnätter till 5 nätter i veckan istället för som jag haft innan, 4 nätter.

Men jag har protesterat mot detta och även facket ogilla deras förslag. Så nu har de förhandlat lite och jag har mött dem halva vägen. Så nu väntas det på beslut om att jag ska jobba varannan vecka 5-nätter och varannan vecka 4-nätter. Känns lite bättre.
Slipper man sova bort i hela veckorna.

Ikväll ska de stora töserna fixa kvällis. På menyn står det tydligen Tacos. Ska bli spännande och se vad slutresultatet blir.

Slut för nu. O.A.O.

RSS 2.0